Over Heidi 

Heidi Schouten is Psychodynamisch Trauma Therapeut en gespecialiseerd in de gevolgen van complex trauma binnen gezinnen, scholen, bedrijven en (intieme) relaties.

Vanuit het Landelijke bekende Instituut voor Codependentie bieden wij individuele therapie aan mensen die maar blijven vastlopen in relaties. Omdat ze nog nooit de werkelijke oorzaak hebben aangepakt. Een wond die is opgedaan in de eerste hechtingperiode in de kindertijd.  

Daarnaast hosten wij diverse CRKBO geregistreerde Codependentie groepsprogramma’s voor particulieren en Trainingen voor professionals.  Omdat je duurzaam ontdoen van Codependentie patronen absoluut gaat zorgen voor meer innerlijke rust, stabiliteit en meer levensgeluk.

Missie
Het is onze missie om de wereld een stukje veiliger te maken. En hiervoor is verbinding nodig.

Trauma als uitnodiging tot Groei
Wij geloven nl. dat trauma niet iets is wat jou of mij definieert. Maar dat het ervaringen zijn die ons juist uitnodigen tot persoonlijke en zakelijke groei.

Kennis doorgeven en meer bewustzijn
Zo maken we onze wereld veiliger door kennis en bewustzijn over trauma en voortkomend gedrag op diverse lagen in de samenleving door te geven. 

 

Vooralsnog worden mijn sessies níet vergoed door zorgverzekeraars, wel zijn er vaak andere vergoeding mogelijkheden. Wil jij weten of deze voor jou gelden? 

Neemt dan hier eens vrijblijvend contact met mij op.

Studie

Drie jaar lang heb ik ervaring opgedaan als Psychodynamischt Therapeut aan de Academie voor Psychodynamica; dit is een door de SRNO en CPION geaccrediteerde en getoetste HBO opleiding en deze wordt officieel erkend als therapeuten opleiding door de FONG: de overkoepelende beroepsvereniging binnen de Complementaire Zorg

Ook heb ik de de opleiding gevolgd tot Familieopsteller bij Madelon Alyssa te Nijmegen. Zij is weer opgeleid door Elmar Hendrix, oa bekend van het opleiden van bestseller auteur Els van Stijn (de Fontein).

Contact

10 + 3 =

Pin It on Pinterest