Grip op Verzuim

Menselijk Managen
Werkgeluk en productiviteit zijn vaak automatische gevolgen van een gezonde vertrouwensrelatie tussen werkgever en werknemer. Mensen die gelukkig zijn en graag naar hun werk gaan, blijken heel trouw en loyaal en scoren vele malen bewezen hoger op de arbeidsproductiviteitladder dan collega’s die niet zo happy zijn op de werkvloer. Gelukkige werknemers ervaren meer balans tussen werk- en privé leven en ook drijfveren en talenten sluiten beter aan op het takenpakket. Omdat er vertrouwen heerst is er ook geen angst of negativiteit onder medewerkers te vinden. 

Maar wat doe je als dit niet voor de mensen in jouw organisatie geldt? Wat doe je als de verzuimcijfers stijgen en jij niet meer zo zeker bent van het werkgeluk van jouw personeel? Hoe zet jij de wissel om? Hoe bespaar je tijd en geld om weer menselijk te kunnen managen? Waarbij jij weer de tijd krijgt voor de zaken waarvoor jij ooit ondernemer bent geworden.

Na bijna 20 jaar advies en management ervaring te hebben opgedaan in het bedrijfsleven, adviseer en begeleid ik als coach nu zelf managers en werknemers naar een duurzame prettige arbeidsrelatie. Hiervoor heb ik een unieke aanpak ontwikkelt.

Meer weten? Mail mij hier voor meer informatie of plan direct een gratis kennismaking gesprek in via het contactformulier.

 

14 + 1 =

Pin It on Pinterest