E-Coaching 

E-Coaching Traject
Wil je geen therapeutische sessies in mijn praktijk in Nijmegen, maar heb je wel behoefte aan advies, goede begeleiding en ondersteuning bij het werken aan jouw thema? Dan is een E-Coaching traject wellicht wat voor jou.

Gedurende 12 weken mail jij mij wekelijks alles wat jou bezighoudt. Of het nou die onbereikbare liefde is waar keer op keer teleurstelling op volgt of het zijn de oplopende emoties in jouw huidige relatie zoals verdriet, onmacht en onbegrip die steeds meer grip op jou krijgen. Misschien merk jij dat je steeds minder kunt hebben en zelfs wel tegen een Burn-Out aanzit?
Veel mensen zijn zo gewend voor anderen te zorgen dat ze niet meer eens weten wat ze zelf nodig hebben. Wanneer ook jij de Pleaser en de Perfectionist in jezelf herkent, dan zijn deze sessies uitermate geschikt om je vrij te leren maken van deze destructieve patronen. 

Mijn E-Coaching sessies geven jou vertrouwen, ze geven je richting en ze bieden houvast in soms uitzichtloze lijkende situaties.

Je ontvangt niet alleen binnen 2 dagen de antwoorden op jouw vragen maar je krijgt ook ook nuttige tips en handvatten om beter met lastige situaties om te gaan.  Hiermee kun jij verder werken aan de oplossing van jouw probleem of toewerken naar waar jij naar verlangt.  Je krijgt ook huiswerkopdrachten toegestuurd, waaraan je in je eigen tempo, op een moment dat het jou uitkomt kunt werken.

Een kennismakingsgesprek van 1,5 uur in mijn praktijk in Nijmegen is inbegrepen. Woon je wat verder weg? Geen probleem, dan kan een dergelijk gesprek ook telefonisch of via Skype.  Wil je minder of juist vaker contact dan is dat ook mogelijk.
Wij maken dan onderling afspraken en stellen hiermee een traject op maat samen.

 

Waarom een E-Coaching Traject?
  • Thuis werken aan je thema’s
  • In jouw eigen tempo
  • Je leert je op effectieve wijze vrij maken van destructieve patronen
  • Je ontvangt bruikbare feedback en tips die jij direct kunt toepassen in de praktijk
  • Aandacht voor jezelf
  • Wekelijks e-mailen over alles waar je tegenaanloopt
  • Altijd binnen 2 werkdagen reactie van mij
  • Je ontvangt nuttige huiswerk opdrachten
  • Jouw coachtraject is inclusief een intake gesprek (persoonlijk of telefonisch)

Kosten
Een E-Coaching Traject bedraagt eenmalig EUR 995,00*

* Mocht je besluiten na ons kennismaking gesprek toch geen begeleiding nodig te hebben, dan worden alleen eenmalig de gebruikelijke kosten voor het intakegesprek van €50,00 kosten in rekening gebracht. Je hoeft dan het traject zelf niet af te nemen.

Pin It on Pinterest