Naar
Individuele Therapie

Pijn loslaten & Liefde toelaten

Naar
Instituut voor Codependentie

Trainingen & Workshops

Naar
Grip op Verzuim

Zakelijke Diensten

Specialisaties

Als Therapeut en Verzuim Coach ben ik gespecialiseerd in het doorbreken en helen van ongezonde codependentie patronen die vaak het gevolg zijn van een onveilige hechting in de kinderjaren. Kinderen die door emotioneel afwezige ouders of door nare gebeurtenissen in de jeugd niet de kregen wat ze echt nodig hadden, leren zichzelf onbewust strategieën om oude pijn niet te hoeven voelen.
Ze groeien op met vaak een diepgewortelde onbewuste overtuiging: ‘ er is iets mis met mij’. Wat weer leidt tot overmatig pleasen,  perfectionisme en codependent gedrag. Deze manieren werken ‘uitstekend’ totdat de volwassen problemen zich aandoen. Veel voorkomende problemen als gevolg van codependentie zijn oa. Burn-Out, Bindingsangst en Verlatingsangst.

We verlangen enerzijds naar die diepe connectie met de ander, maar de vrees is net zo groot. Deze dynamiek zorgt dan ook voor veel frustratie, pijn en verdriet in heel veel liefdesrelaties. Mijn sessies zijn ervoor bedoeld om dergelijke patronen te doorbreken en angsten te overwinnen.
Hierdoor kan de vastgezette energie en de liefde weer gaan stromen.
Er wordt er een stevige basis gelegd vanuit de eigen kracht waar vanuit gezonde relaties kunnen worden aangegaan.

Werkwijze

Ik werk Psychodynamisch waardoor ik diverse therapeutische technieken als Regressie Therapie, RET, Inner Child (trauma) Therapy, Hypnotherapie en Systemisch Werk gecombineerd kan inzetten.

Beroepsvereniging en Kwaliteitsregister
Om mijn beroep goed te kunnen uitoefenen ben ik lid van beroepsvereniging VBAG; de Vereniging ter bevordering van Alternatieve Geneeswijzen 

en sta ik in het register van de 
RBCZ; Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg.

KvK 69482373. BTW ID 001872755B95. Licentienummer 200057S.

Pin It on Pinterest