Diensten

Als Codependentie Therapeut en Burn-Out Coach ben ik gespecialiseerd in het doorbreken en helen van destructieve codependentie patronen die vaak het gevolg zijn van een onveilige hechting in de kinderjaren. Kinderen die bijvoorbeeld door emotioneel afwezige ouders of door een traumatische ervaring zoals misbruik, niet de liefde en veiligheid kregen die ze nodig hadden, leren zichzelf onbewust strategien om zichzelf te beschermen tegen een ‘onveilige’ wereld.  Ze groeien op met een vertekend beeld van de werkelijkheid met vaak een diepgewortelde onbewuste overtuiging: ‘ er is iets mis met mij’ . Hierdoor gaan deze kinderen zichzelf aanpassen om te overleven. Dit werkt uitstekend tot het moment dat we volwassen worden en de scheuren pijnlijk voelbaar en zichtbaar worden.

We merken dat we ons verliezen in destructieve relaties of we raken Burn-Out.
Angsten als Bindingsangst en Verlatingsangst maar ook fysieke klachten blokkeren letterlijk de stroom energie die ons uit het contact haalt met onszelf. En daarmee gaan we automatisch uit het contact met de mensen die wij liefhebben. We verlangen enerzijds naar die diepe connectie met de ander, maar de vrees is net zo groot. Deze dynamiek zorgt dan ook voor veel frustratie, pijn en verdriet in heel veel liefdesrelaties.

Mijn sessies zijn ervoor bedoeld om dergelijke patronen te doorbreken en angsten te overwinnen.
Hierdoor kan de vastgezette energie en de liefde weer gaan stromen.
Er wordt er een stevige basis gelegd vanuit de eigen kracht waar vanuit gezonde relaties kunnen worden aangegaan.

Werkwijze
Ik werk Psychodynamisch waardoor ik diverse therapeutische technieken als Regressie Therapie, RET, Inner Child (trauma) Therapy, Hypnotherapie en Systemisch Werk gecombineerd kan inzetten.

Beroepsvereniging en Kwaliteitsregister
Om mijn beroep goed te kunnen uitoefenen ben ik lid van beroepsvereniging VBAG (Vereniging ter bevordering van Alternatieve Geneeswijzen)

en sta ik in het register van de 
RBCZ  (Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg).

KvK 69482373. BTW ID 001872755B95. Licentienummer 200057S

Pin It on Pinterest