Workshop VIP

Codependentie Patronen Doorbreken

Workshop

Thuiskomen bij Jezelf

Online Workshop

Dankzij mijn Grenzen heb ik Ruimte

Instituut voor Codependentie

Waar geven wij onze trainingen en workshops?

We brengen mensen samen op een super fijne en mooie locatie genaamd ‘La Tertulia’. De naam betekent letterlijk: gelijkgestemden samenbrengen. En dat op een van de mooiste plekjes aan de Maas onder de rook van Nijmegen. La Tertulia zorgt voor een ultieme beleving die je niet snel meer zal vergeten.

Wat doet het Instituut

Het Instituut voor Codependentie is er voor mensen die in kleine groepen met gelijkgestemden willen werken aan het loskomen van ongezonde Codependentie Patronen. Om zich vrij te kunnen voelen in zichzelf en in vrijwel alle relaties met anderen. 

Het fijne van dit Instituut is dat alle mensen die zich aanmelden vaak dezelfde diepe verlangens en dromen delen.
Dat is niet alleen heel prettig, het schept meteen ook ruimte voor begrip en (h)erkenning onder elkaar. Je hoeft niets meer uit te leggen. Wat een opluchting.

Daarom hebben wij een prachtig programma samengesteld. Het wordt tijd om af te gaan rekenen met alles wat jou ervan weerhoudt om je ware authentieke zelf te zijn.

Wil je toch liever individueel en versneld werken aan jouw thema’s? Dat kan ook.

Recht op geluk

Het is onze missie om iedereen die (delen van) zichzelf nog in het donker verstopt, in het licht te gaan zetten. Waardoor ook jij je vrij kunt gaan maken van onterechte schaamte en schuldgevoelens. Het is tijd om pijn los te laten. En de liefde toe te laten.

Pin It on Pinterest