Over mij

Therapeut en Coach 
Mijn naam is Heidi Schouten en ik ben Psychodynamisch Therapeut en Burn-Out Coach. Het is mijn passie om mensen in hun kracht te zetten waardoor gezonde relaties kunnen worden aangaan in zowel werk- als in prive situaties. Dit doe ik via individuele therapie sessies en via kortdurende effectieve coachtrajecten waarbij ik diverse testen en technieken inzet voor een blijvend resultaat.

Gezonde Relaties
Als Binding- en Verlatingsangst deskundige ben ik ook gespecialiseerd in trauma’s die ten grondslag liggen aan problemen van mensen in hun huidige relatie(s). Hierdoor ben ik in staat om zeer goede hulp en begeleiding te bieden aan mannen en vrouwen die er klaar voor zijn en vastbesloten zijn om de liefde toe te laten en de juiste partner aan te trekken. 

Mijn aanpak is effectief, doeltreffend en oplossingsgericht. 

Ik studeer aan de Academie voor Psychodynamica
Dit is een door de SRNO en CPION geaccrediteerde en getoetste HBO opleiding en deze wordt officieel erkend als therapeuten opleiding door de FONG: de overkoepelende beroepsvereniging binnen de Complementaire Zorg.

Inzichtgevend en blijvende verandering
Mijn sessies bieden jou vooral veel inzicht in jezelf. Doordat er heling in jou gaat plaatvinden, worden oude vastgezette emoties doorvoeld en verwerkt. Er ontstaat letterlijk ruimte en de positieve veranderingen zorgen voor balans in jezelf, op het werk, binnen het gezin, in vriendschappen en in liefdesrelaties.

Case Management & Zakelijke Coaching voor Grip op Verzuim & Menselijk Managen. Via effectieve en kortdurende coach trajecten begeleid ik werknemers weer fit en gezond naar werk en adviseer ik managers op het gebied van communicatie en re-integratie verplichtingen t.a.v. Wetgeving en het UWV.


Beroepsvereniging en Kwaliteitsregister
Ik ben aangesloten bij beroepsvereniging VBAG (Vereniging ter bevordering van Alternatieve Geneeswijzen) en ik sta ik in het register van de RBCZ  (Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg).

KvK 69482373.

BTW ID 001872755B95.
Licentienummer 200057S.

Pin It on Pinterest