Over mij

Balance Coaching adviseert, helpt, analyseert en coacht mensen op het gebied van loopbaan, gedrag, persoonlijke ontwikkeling, Burn-Out herstel en Stress Preventie.

Over Heidi Schouten
Na mijn studie Toerisme & Recreatie begon ik mijn professionele loopbaan in de Reisbranche, waarna ik vanwege mijn communicatieve en adviserende kwaliteiten al snel terecht kwam in de financiële dienstverlening. Hier heb ik de afgelopen 14 jaar diverse advies- en managementfuncties vervuld. 

In 2017 ben ik mijn hart gaan volgen en zet ik mijn ervaring, kennis en vaardigheden nu dagelijks in voor de groei en ontwikkeling van mensen en organisaties. Met het oog op meer (werk)geluk, productiviteit en zingeving.

Mijn aanpak kenmerkt zich door een sterke commitment aan doelstellingen, no-nonsense mentaliteit, volharding en humor. Mijn grote kracht ligt in effectieve communicatie en het creëren van ruimte voor persoonlijke groei, welzijn, bewustwording en zelfinzicht. 

Opleiding
Naast mijn werk volg ik de door CPION en SNRO geaccrediteerde en getoetste opleiding tot professioneel Coach en Psychodynamisch Therapeute.

Mijn coachings en trainingen zijn persoonlijk, pragmatisch, confronterend, uitnodigend en prikkelend.

Met als doel mensen beter laten functioneren vanuit eigen kracht en passie, met plezier in het werk en meer energie, zelfinzicht en doelgerichtheid. 

Mijn opdrachtgevers zijn voornamelijk financieel dienstverleners, zorg- en onderwijsinstellingen. Maar ook particulieren weten de weg naar mijn praktijk te vinden.

Pin It on Pinterest