Wie ben ik

Mijn naam is Heidi en als Psychodynamisch Therapeut ben gespecialiseerd in de gevolgen van trauma in de kindertijd en de impact hiervan op volwassen relaties. Via een uniek behandelingstraject op maat, help ik jou om je duurzaam te bevrijden van angsten, gevoelens van leegte, eenzaamheid, schuld en schaamte. Waardoor jij je vrij kunt gaan voelen vanuit een authentieke verbinding met jezelf en jij de onvoorwaardelijke liefdesstroom kunt gaan toelaten.

 

Wat doe ik

Via individuele therapie sessies en kortdurende effectieve Therapie Trajecten zet ik samen met mijn team diverse therapeutische technieken gecombineerd in. Hierdoor kan er heling op een dieper (onbewust) niveau plaatsvinden. Allemaal werken wij integratief. Dit  betekent dat er geen vaste manier is om jou je doel te laten bereiken. Zo ontstaat er een aanpak die speciaal bij jou past.
Zo krijg jij altijd jouw eigen unieke behandeling op maat.

 


Werkervaring

Na bijna 20 jaar advies en management ervaring te hebben opgedaan in het bedrijfsleven, heb ik veel raakvlakken met organisatie opstellingen en de do’s en dont’s in volwassen (werk) relaties.
Door mijn jarenlange ervaring als coach en therapeut zijn ik en mijn team in staat om die mensen die langdurig zijn uitgevallen in een relatief korte tijd duurzaam weer op de been te helpen.

Klik hier om een  kennismaking sessie met mij in te plannen. Klik hier als je kennis wilt maken met een van de andere ervaringsdeskundige zorg professionals.

Ik ben als aspirant lid aangesloten bij

de Vereniging ter Bevordering van Alternatieve Geneeswijzen, VBAG. Ook sta ik in het register van Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg, het RBCZ.

KvK 69482373 |  BTW ID 001872755B95 | Licentienummer 200057S.

Vooralsnog worden mijn sessies níet vergoed door zorgverzekeraars, wel zijn er vaak andere vergoeding mogelijkheden. Wil jij weten of deze voor jou gelden? 

Neemt dan hier eens vrijblijvend contact met mij op.

Studie

Ik studeer aan de Academie voor Psychodynamica; dit is een door de SRNO en CPION geaccrediteerde en getoetste HBO opleiding en deze wordt officieel erkend als therapeuten opleiding door de FONG: de overkoepelende beroepsvereniging binnen de Complementaire Zorg.

Contact

2 + 3 =

Pin It on Pinterest