Over mij

Over Heidi Schouten
Na mijn studie Toerisme & Recreatie kwam ik terecht in de financiële dienstverlening. Hier heb ik de afgelopen 14 jaar diverse advies- en managementfuncties vervuld.

Ondertussen voelde ik heel sterk dat er meer voor mij was weggelegd. Door mijn talent voor advies en coaching en passie om het beste uit mensen te halen juist in te zetten, kon ik mijn eigen inmiddels succesvolle coach en therapie praktijk opzetten.

Burn-Out Deskundige
Als ervaren Coach, HSP en Burn-Out deskundige help ik jou het (werk) geluk, de balans en de rust weer te terug vinden in jou zelf en in het leven.

Coaching voor jou
Mijn coach sessies bieden jou inzicht in jezelf, ondersteunen je bij belangrijke vraagstukken en creëren balans op het werk, binnen jouw gezin, vriendschappen en relaties.

Coaching Zakelijk is zeer geschikt voor preventieve adviezen, voorlichting,  individuele begeleiding van werknemers binnen organisaties en (financiele) instellingen. 

 

Mijn aanpak is puur vanwege mijn oprechte interesse in mensen en hun welzijn. Mijn grote kracht ligt in het waarnemen en naar boven halen van destructieve onbewuste patronen en blokkades. Hierdoor ontstaat automatisch ruimte voor meer innerlijke rust en persoonlijke groei.

De opleiding Psychodynamica
is een door de SRNO en CPION geaccrediteerde en getoetste opleiding en wordt officieel erkend als therapeutenopleiding door de FONG; de overkoepelende beroepsvereniging binnen de Complementaire Zorg.

Pin It on Pinterest