Over mij

Heidi Werkt adviseert, helpt, ontwikkelt, analyseert en coacht mensen op het gebied van loopbaan, gedrag, persoonlijke ontwikkeling en Stress Management. 

Over Heidi Schouten
Na mijn studie Toerisme & Recreatie begon ik mijn professionele loopbaan in de Reisbranche, waarna ik vanwege mijn dienstverlenende en adviserende kwaliteiten al snel terecht kwam in de financiële dienstverlening. Hier heb ik de afgelopen 14 jaar diverse advies- en managementfuncties vervuld. 

In 2017 liet ik mijn hart volledig spreken en ben ik mijn ervaring, kennis en vaardigheden gaan inzetten om mensen en organisaties naar een hoger niveau te tillen. Hierin ben ik mij volledig gaan toeleggen op Persoonlijke Ontwikkeling, Stress Management & Burn-Out Coaching en Loopbaan Begeleiding.

Ik werk samen met diverse (erkende) coaches uit de regio met met ieder een eigen specialistische achtergrond.  

Opleiding
Naast mijn werk volg ik de door CPION en SNRO geaccrediteerde en getoetste opleiding tot professioneel Coach en Psychodynamisch Therapeute.

Mijn aanpak kenmerkt zich door een sterke commitment aan doelstellingen, no-nonsense mentaliteit, volharding en humor. Mijn grote kracht ligt in effectieve communicatie en het creëren van ruimte voor persoonlijke groei, welzijn, bewustwording en zelfinzicht. Wat ik belangrijk vind is dat iemand zijn eigen kwaliteiten (her)ontdekt en in zijn kracht gaat staan. Mensen daarin coachen vind ik fantastisch.

Authenticiteit, kracht en integriteit zijn kernwoorden voor mij. Mensen vanuit hun authenticiteit hun kracht leren kennen is de leidraad in al mijn opdrachten.

Mijn coachings en trainingen zijn persoonlijk, pragmatisch, confronterend, uitnodigend en prikkelend.

Met als doel mensen beter laten functioneren vanuit eigen kracht en passie, met plezier in het werk en meer energie, zelfinzicht en doelgerichtheid. 

Mijn opdrachtgevers zijn voornamelijk financieel dienstverleners, zorg- en onderwijsinstellingen. Maar ook particulieren weten de weg naar mijn praktijk te vinden.

Pin It on Pinterest