Over mij

Balance Coaching adviseert, helpt, coacht mensen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, werkgeluk, lifestyle, Burn-Out herstel en Stress Preventie. 

Balance Coaching Zakelijk is daarnaast ook zeer geschikt voor advies en begeleiding van organisaties, zorg- en onderwijsinstellingen op het gebied van re-integratie en verzuim preventie.  

Over Heidi Schouten
Na mijn studie Toerisme & Recreatie kwam ik al snel terecht in de financiële dienstverlening. Hier heb ik de afgelopen 14 jaar diverse advies- en managementfuncties vervuld.

Op enig moment ging voor mij het roer om en besloot ik mijn droom achterna te gaan. Dat resulteerde in een  succesvolle coach en therapie praktijk die door vele particulieren en organisaties inmiddels wordt gevonden.  

 

De opleiding Psychodynamia
Is de door CPION en SNRO geaccrediteerd en getoetst tot professioneel Coach en Psychodynamisch Therapeute.

Mijn opdrachtgevers zijn voornamelijk financieel dienstverleners, zorg- en onderwijsinstellingen en particulieren. 

Mijn aanpak kenmerkt zich door mijn oprechte interesse in mensen en hun welzijn. Om mensen in hun kracht te zetten en in beweging te krijgen, zet ik diverse therapeutische instrumenten in. Mijn grote kracht ligt in effectieve communicatie en het creëren van ruimte voor persoonlijke groei, (werk)geluk, bewustwording en zelfinzicht.

Pin It on Pinterest