Coaching

Het mooiste wat je kunt worden is jezelf
Ik geloof dat alles wat jij wenst en waar jij blij van wordt in het leven, al aanwezig is in jou. Alleen door ervaringen in het verleden, door bepaalde overtuigingen en onbewuste blokkades lukt het niet altijd om deze kennis en fijne gevoelens te bereiken.

Tijdens mijn sessies gaan we doelgericht aan de slag met wat jou energie geeft en wat jou in de weg staat om jouw verlangens, wensen te realiseren. Nadat we inzicht hebben gekregen in wat jou hindert, kan het gemakkelijker worden losgelaten. De energie gaat weer stromen en samen maken we jouw weg vrij voor waar jij van droomt en naar verlangt.   

 

Coaching in 3 stappen richt zich op het vinden van de balans en de kracht in jezelf. 

U

Stap 1: blik naar binnen

Bepaalde ervaringen of situaties hebben er voor gezorgd dat jij uit balans bent geraakt. Je ervaart misschien zelfs wel fysieke klachten zonder aanwijsbare medische oorzaak. Van het leven genieten gaat je moeilijk af. Je ervaart problemen thuis, in je gezin, in je relatie of op je werk.

We gaan onderzoeken wat de echte oorzaak is van jouw probleem, de terugkerende vervelende gevoelens en de oorzaak van jouw fysieke klachten.

Stap 2: erkennen en loslaten

Coaching zorgt ervoor dat jij gehoord en gezien wordt en waarbij er met liefdevolle aandacht gekeken wordt naar jouw probleemgebied(en). Met prakische en eenvoudige technieken en tips leer jij beter om te gaan met situaties, mensen, gevoelens en gedachtes die je nu nog hinderen. Zaken die jou niet meer dienen, kunnen gemakkelijker worden losgelaten.

Stap 3: resultaat

Met een frisse blik en met meer veerkracht kijk jij naar en ga jij vanaf nu heel anders om met uitdagingen in jouw leven. Je voelt je rustiger en energieker en je fysieke klachten zijn minder of zelfs helemaal verdwenen.  Je ontvangt antwoorden op levensvragen en je kijkt met meer (zelf) vertrouwen naar de toekomst.

Coaching op maat

Heb jij nou een heel specifieke hulpvraag en wil jij jouw probleem, uitdaging of wens vrijblijvend eens aan mij voorleggen?
Om te kunnen beoordelen of ik je kan helpen?

Neem dan gerust eens contact met mij op of laat je gegevens achter via het contactformulier.

Pin It on Pinterest