Coaching voor jou

Coaching is geschikt voor iedereen te maken heeft met sociale- of maatschappelijke problematiek. Misschien zoek je naar antwoorden in een voor jou lastige situatie. Of is de balans zoek tussen wat je denkt en wat je voelt. Of weet je gewoon even niet meer welke richting je op moet. Vragen als: wie ben ik, wat wil ik, wat kan ik, houden je vaker bezig dan normaal. 

Mijn sessies zijn er voor iedereen die zo nu en dan een steuntje in de rug kan gebruiken op welk persoonlijk vlak dan ook.  

Soms heb je gewoon iemand nodig die anders kijkt en anders denkt om tot een nieuw perspectief te komen.

Persoonlijke Coaching ondersteunt jou bij het maken van keuzes in je leven: het helpt je om alle levensgebieden, zowel werk als privé, weer vorm te geven vanuit jouw wensen, talenten en effectiviteit.

Een afspraak voor Persoonlijke Coaching lijkt op een onderhoudsbeurt van een auto, waar alle onderdelen grondig worden gecontroleerd. 

Coaching voor Jou samengevat volgens BOR:

U

Blik naar binnen

Bepaalde ervaringen of situaties hebben er voor gezorgd dat jij uit balans bent geraakt. Je ervaart misschien zelfs klachten zoals overmatig piekeren en vermoeidheid of je bent wellicht sneller angstig en geprikkeld. Misschien zijn de klachten zo hevig, dat ze jou er van weerhouden om te genieten van het leven en het werk te doen wat je leuk vindt. We gaan onderzoeken welke patronen en/of blokkades jou hinderen om jezelf te zijn of om te doen wat je leuk vindt.

Oplosssing

Coaching zorgt ervoor dat jij gehoord en gezien wordt en waarbij er met liefdevolle aandacht gekeken wordt naar jouw probleemgebied(en). Met prakische en eenvoudige technieken en tips leer jij beter om te gaan met situaties, mensen, gevoelens en gedachtes die je nu nog hinderen.

Resultaat

Met een frisse blik en met meer veerkracht kijk jij naar en ga jij vanaf nu heel anders om met uitdagingen in jouw leven. Je voelt je rustiger en energieker. Door de nieuwe inzichten zul je gaan merken dat jij minder of helemaal geen stressklachten meer ervaart. Je ontvangt antwoorden op levensvragen en je kijkt met meer (zelf) vertrouwen naar de toekomst.

Coaching op maat

Veel clienten komen bij mij met een heel specifieke vraag of ze weten juist een ding heel goed: dat het ergens in hun denken, voelen en/of lijf niet helemaal goed zit. Maar wat dat dan precies is en waarom? Ook daarvoor kun je bij mij terecht.

Wil jij daarom ook eens jouw hulpvraag of situatie vrijblijvend aan mij voorleggen?  Om te kunnen beoordelen of ik je kan helpen?

Neem dan gerust eens contact met mij op via het contactformulier.

Pin It on Pinterest