U

Blik naar binnen

Bepaalde ervaringen of situaties hebben er voor gezorgd dat jij uit balans bent geraakt. Je ervaart misschien zelfs fysieke klachten of je voelt je gewoon niet in balans. Misschien loop je momenteel zelfs vast en kan jij niet echt genieten van het leven, je relatie of je werk. We gaan onderzoeken welke patronen en/of blokkades jou hinderen om jezelf te zijn of om te doen wat je leuk vindt.

Oplosssing

Coaching zorgt ervoor dat jij gehoord en gezien wordt en waarbij er met liefdevolle aandacht gekeken wordt naar jouw probleemgebied(en). Met prakische en eenvoudige technieken en tips leer jij beter om te gaan met situaties, mensen, gevoelens en gedachtes die je nu nog hinderen.

Resultaat

Met een frisse blik en met meer veerkracht kijk jij naar en ga jij vanaf nu heel anders om met uitdagingen in jouw leven. Je voelt je rustiger en energieker. Door de nieuwe inzichten zul je gaan merken dat jij minder of helemaal geen stressklachten meer ervaart. Je ontvangt antwoorden op levensvragen en je kijkt met meer (zelf) vertrouwen naar de toekomst.

Coaching op maat

Veel clienten komen bij mij met een heel specifieke vraag of ze weten juist een ding heel goed: dat het ergens in hun denken, voelen en/of lijf niet helemaal goed zit. Maar wat dat dan precies is en waarom? Ook daarvoor kun je bij mij terecht.

Wil jij daarom ook eens jouw hulpvraag of situatie vrijblijvend aan mij voorleggen?  Om te kunnen beoordelen of ik je kan helpen?

Neem dan gerust eens contact met mij op via het contactformulier.

Pin It on Pinterest