Loopbaan Begeleiding

Loopbaan Begeleiding en Coaching is geschikt voor kandidaten die
1.Niet goed in hun vel zitten of niet goed functioneren op hun werk maar door de opdrachtgever wel voor de organisatie willen worden behouden.
2. Niet goed in hun vel zitten of niet goed functioneren op hun werk en hierdoor de organisatie moeten gaan verlaten.
3. Door middel van een vaststellingsovereenkomst de organisatie gaan verlaten maar wel een loopbaan begeleiding traject krijgen aangeboden.

Vergoeding
Binnen HRM is er vaak een opleidings- of bijzonder budget voor medewerkers wat kan worden besteed aan persoonlijke ontwikkeling. Met als doel om hem of haar weer volledig te laten re-integreren. Of wanneer de medewerker beter wilt gaan functioneren in de huidige positie of in een positie elders op de arbeidsmarkt.
Coaching is in vergelijking met andere vormen van persoonlijke ontwikkeling veel goedkoper en bijzonder effectief voor organisaties. Vergoeding van kosten voor loopbaancoaching is dus een investering die loont!

Fiscale voordelen werkgever
Voor werkgevers geldt dat loopbaancoaching onder gerichte vrijstellingen valt. De kosten zijn aftrekbaar als zakelijke uitgave. Bedrijven en zzp’ers kunnen de kosten als ondernemerskosten meenemen. Voor meer informatie kun je terecht bij de Belastingdienst.

Vraag hier de Brochure aan voor meer informatie over Loopbaan Begeleiding.

Pin It on Pinterest