Leer Therapie

Vanaf nu weer in te plannen: leertherapie sessies mei t/m juli 2021

Leertherapie wat is dat?
Wanneer je je aanmeldt voor leertherapie, help jij mij jou te helpen. Ik bied jou tegen een gereduceerd tarief therapie sessies aan en jij helpt mij ervaring op te doen met nieuwe behandelmethodes die heel mooi passen in mijn werkveld als Integratief Therapeut.

Zie het zo: om mijn werk goed te kunnen doen werk ik zowel intuïtief als integratief. Dat betekent dat ik in staat ben om via diverse therapeutische behandelmethodes heel snel tot de kern en behandeling van jouw probleem te komen. Ik vergelijk het altijd met een apothekerskastje met allemaal laatjes; afhankelijk van jouw probleem, wens of verlangen kies ik telkens laatjes met technieken die het meest aansluiten bij wat jij nodig hebt of wilt bereiken.

Bestaande behandelmethodes
Momenteel werk ik al met heel veel ‘laatjes’ , die telkens worden uitgebreid. Denk hierbij aan:

  • Regressie Therapie
  • Hypno Therapie
  • Innerchild Therapy
  • Transactionele Analyse
  • RET
  • Systemisch Werk

Toezicht
Op het moment dat ik nieuwe methodes mag gaan introduceren in mijn werk, staan deze sessies gedurende die periode onder toezicht van mijn Academie voor Psychodynamica.

Tarieven Leer Therapie
Het intake gesprek voor Leer Therapie is kosteloos. Mocht je vervolgens besluiten om met mij verder te werken, dan ontvang je voor maximaal 3 daaropvolgende sessies € 20,00 korting op het 1 uurs tarief. 
Voor meer informatie over mijn tarieven klik hier. 

 

 

?  Heb jij een specifieke hulpvraag die in relatie staat met codependentie, relatieverslaving, hechting, binding en verlatingsangst?
? en wil jij meer over jezelf te weten komen?
? en ben jij meer dan bereid om hiervoor de diepte in te gaan?
? of wil jij gewoon een vette stap vooruit gaan maken in jouw leven?

Help mij dan jou te helpen. En meld  je dan nu aan als mijn leerclient via onderstaand contactformulier onder vermelding van
‘ Aanmelding Leertherapie’.

Ik neem dan zo spoedig mogelijk contact met jou op voor het maken van een afspraak.

Even voorstellen
Mijn naam is Heidi Schouten en ik ben Integratief Therapeut. Mijn expertise ligt op het gebied van Codependentie, hechting problematiek en de gevolgen van jeugdtrauma op al onze volwassen relaties.  Ik geloof dat de wonden die wij (onbewust) opdoen in onze jeugd de oorzaak zijn van de meeste problemen die we in onszelf ervaren en in onze relaties van nu.

Om volledig jezelf te kunnen zijn, vrij van blokkades en destructieve patronen,  heb ik een aanpak die vrijwel direct tot de kern komt.
Waardoor het probleem bij de wortel wordt aangepakt  Je kunt bij mij terecht voor individuele hulp of deelnemen aan diverse waardevolle Workshops van het Instituut voor Codependentie.

Opleiding Psychodynamica
Als 3e jaars student (najaar 2021) Psychodynamica, oefen en praktiseer ik regelmatig nieuwe therapie technieken. Deze interventies pas ik toe in sessies waardoor mijn werkveld telkens wat wordt uitgebreid. Hierdoor kan ik nog gerichter en meer specifiek ingaan op de hulpvraag van clienten.

 

Vanaf nu weer in te plannen: leertherapie sessies mei t/m juli 2021

7 + 7 =

Beroepsvereniging
Om mijn beroep goed te kunnen uitoefenen ben ik lid van beroepsvereniging VBAG (Vereniging ter bevordering van Alternatieve Geneeswijzen)
 en sta ik in het Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg.

KvK 69482373. BTW ID 001872755B95. Licentienummer 200057S.

Ook ben ik aangesloten bij het Landelijk Netwerk Codependentie Therapeuten. 

Pin It on Pinterest